top of page
IMG_7060.jpg

Over ons

A DREAM COME TRUE...

Ik ben Megan Kroes en 19 jaar oud. Samen met mijn moeder Eléa Kroes heb ik de kennel My Spotted Heart Dream.

Met mijn vader, moeder, twee zussen (18,16) en een broertje (10) woon ik op een akkerbouwbedrijf in Dronten.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op dalmatiërs.

Mijn moeder vertelde dat ik nog geen twee jaar oud was toen ik samen met mijn tweelingzus in de buggy zat en een dalmatiër zag. Ik was er gelijk helemaal verrukt van en mijn ogen begonnen helemaal te schitteren. Sindsdien ben ik dol op dalmatiërs en droomde ik van een eigen dalmaat. Mijn ouders gaven mij daarom allemaal dalmatiërknuffels in de hoop dat ik daar mee tevreden zou zijn, maar dat is niet gelukt! De droom van een eigen dalmaat bleef. Later werd mijn droom nog groter en droomde ik niet alleen van een eigen dalmaat, maar ook werd het mijn droom om een keer een nestje te fokken.

Toen ik oud genoeg was en heel erg veel over dalmaten gelezen had en informatie had gevraagd, werd mijn droom eindelijk werkelijkheid. Ik mocht een eigen dalmatiër hebben! En zo kwam lieve Mae bij ons wonen. We zijn allemaal erg gek op haar. Mae en ik doen heel veel samen. Zo hebben we met plezier veel trainingen en cursussen gevolgd. Mijn moeder is ook heel actief. Zij vindt gehoorzaamheidstrainingen en Body Awareness erg leuk om samen met de honden te doen. 

Ik ben ooit begonnen met junior handling in Dedemsvaart en daar volg ik nog steeds ringtrainingen. 

Inmiddels heb ik vele shows mogen lopen. Mae doet het erg goed en ik ben dan ook heel trots op haar! 

Door mijn enthousiasme heb ik ons hele gezin besmet met het spikkelvirus. Mijn moeder Eléa is mijn grote hulp en doet alles van de kennel samen met mij. Ik vind het leuk om naar shows te gaan en dan gaat mijn vader Philip heel graag mee om mij te helpen. 

Mijn droom om een nestje te fokken is 21-03-2022 werkelijkheid geworden! Onze lieve Mae is toen bevallen van 9 prachtige pups!

Wilt u meer weten over onze honden?

IMG_7060_edited.jpg
bottom of page